Voor fotografen

Mentorsessies voor fotografen

Ben jij fotograaf en loop je tijdens het fotograferen (of juist met het nabewerken) tegen dingen aan? Loop je vast tijdens shoots? Wil je je gaan verdiepen in de mooiste belichting voor studioshoots? Wil je leren hoe je een zwangere dame helpt met poseren? Hoe je van die heerlijk spontane familiefoto’s maakt? Hoe je een bruiloft fotografeert van A tot Z? Kortom; heb jij vragen over een bepaald onderwerp binnen fotografie? Dan ben je van harte welkom voor een 1-op-1 mentorsessie.

Voorafgaand aan de mentorsessie bespreken we samen wat je wilt leren en bekijken we de doelen waar je aan wilt werken. Zo kan ik een programma op maat voor jou samenstellen. We beginnen de mentorsessie met een stukje theorie, we kijken naar jouw werk en gaan dieper in op jouw doelen. Kies je voor sessie van een hele dag? Dan gaan we in de middag ook aan de slag met de praktijk. We gaan shooten met echte modellen en aan het eind van de dag ga jij met een hoop nieuwe kennis, een hoofd boordevol inspiratie én een SD kaart vol met portfolio materiaal naar huis!  

mentorsessies
voor fotografen

Lieve

woorden

Ik heb een 1-op-1 mentorsessie gedaan bij Liz. Na een warm welkom, begon Liz met een stukje theorie. Ze legde alles erg duidelijk en rustig uit. Ze weet heel erg veel. Ook het praktijkgedeelte was erg leuk en leerzaam en daarnaast verzorgde ze ook nog eens een heerlijke lunch. Ik heb heel veel gehad aan deze mentorsessie en het was ook nog eens een hele gezellige dag. Een absolute aanrader!
Leonie Greven Photography
december 2023

Mentorsessie

Halve dag

Gezellig ontvangst met iets lekkers!
3 uur lang informatie, theorie en praktijkvoorbeelden
Werken aan jouw persoonlijke doelen
Ruimte om al je vragen te stellen
€345 (excl. BTW)

Mentorsessie

Hele dag

7 uur durende mentorsessie
Theoretisch gedeelte in de ochtend
Inclusief luxe lunch
Praktijkgedeelte in de middag; tijd om de theorie toe te passen!
Een SD kaart vol portfolio materiaal!
€495 (excl. BTW)

Ben jij klaar om jouw fotografieskills naar een hoger level te brengen en wil je graag een mentorsessie inplannen? Stuur dan een mailtje via de contactpagina.