Info & tarieven

Een bruiloft fotograferen is voor mij een feestje. Dat ik mag vastleggen hoe twee mensen samen met hun dierbaren de liefde vieren, vind ik een echte eer. Dit doe ik in een pure, warme en romantische stijl. Mijn doel is om zo min mogelijk geposeerde foto’s te maken, maar juist om spontaniteit, gezelligheid en connectie vast te leggen.

Gaan jullie trouwen en hebben jullie kinderen? Met mijn 10 jaar ervaring als juf in het basisonderwijs, zorg ik er voor dat ook zij zich comfortabel en zichzelf voelen voor de camera. Ik focus me uiteraard op alle belangrijke momenten van jullie trouwdag zoals de first look, het ja-woord, de kus en het aansnijden van de taart, maar ook de kleine, intieme momenten zijn enorm waardevol om vast te leggen en om na de bruiloft terug te zien. De emoties bij jullie gasten, een knuffel van naaste familie of die speech van een vriend.

Ik noem mezelf altijd een soort vrouwelijke Robert ten Brink; altijd op zoek naar pure emoties en liefde. Dat gecombineerd met mijn Brabantse gezelligheid en enthousiasme, zorgt er voor dat ik van elke bruiloft een prachtige, waardevolle herinnering maak.

110

celebrate
love

Lieve

woorden

"Liz is fantastisch in haar vak! Ze heeft een prachtige stijl van fotograferen, natuurlijk en puur. Ze is lief, sociaal en grappig naar onze kinderen (wat we juist op deze dag toch extra belangrijk vonden) maar ook wij hadden direct een klik met haar, waardoor de drempel laag was. We zijn enorm blij dat Liz tijd had, en onze bruiloft waar wij al 2,5 jaar naar uit keken, precies heeft vast gelegd zoals wij voor ogen hadden. Liz heeft ervoor gezorgd dat we prachtige en tastbare herinneringen over hebben gehouden aan onze trouwdag."
Manuel en Ingrid

Hebben jullie vragen, zijn jullie nieuwsgierig naar wie ik ben of hoe ik te werk ga op een bruiloft? Dan nodig ik jullie van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij mij thuis of online. Tijdens dit gesprek hoor ik graag alles over jullie trouwdag en kunnen jullie rustig een aantal trouwalbums bekijken. We bespreken jullie wensen en we kijken samen naar de planning van jullie mooie dag.

Na het gesprek maak ik voor jullie een persoonlijke offerte met hierin al jullie wensen. Wanneer jullie akkoord gaan, staat jullie trouwdag definitief vast in mijn agenda!

Binnen een week na de bruiloft ontvang je van mij een preview met hierin foto’s van een aantal hoogtepunten van jullie dag. Zo kunnen jullie alvast nagenieten met wat mooie beelden. Binnen 6 weken na jullie trouwdag, ontvangen jullie alle foto’s in een persoonlijke, online galerij en kunnen jullie een selectie gaan maken voor in het trouwalbum.

Omdat ik het graag overzichtelijk houd en jullie al genoeg keuzes moeten maken, werk ik met een basispakket wat met een aantal opties kan worden uitgebreid.

Basis

pakket

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Folder met tips voor bruidsparen
Reiskosten binnen 150 km vanaf Bladel
6 uur fotografie*
Voorbereidingsgesprek een maand voor de bruiloft
Een preview binnen een week na de bruiloft
Minimaal 200 unieke foto’s in zowel kleur als zwart wit via online galerij
Foto’s staan 1 jaar in back-up
Basisalbum 20×20 met daarin 35 foto’s**
Prijs €1495,-

*Het basispakket is uit te breiden met extra uren, dit kost €150 per uur
**Het basisalbum is uit te breiden naar een luxe trouwalbum

Love

shoot

Ook is het mogelijk om voorafgaand aan jullie trouwdag een loveshoot te boeken. Zo heb je mooie foto’s voor op de save-the-dates of de uitnodigingen, maar nog belangrijker; Jullie ervaren alvast mijn manier van werken en fotograferen, jullie wennen aan de camera en aan mij en zo is het op jullie trouwdag allemaal niet meer zo onwennig en nieuw. Hebben jullie kinderen? Dan is het ook voor hen heel prettig dat ze mij al een keer gezien hebben, voordat jullie gaan trouwen.

Een loveshoot vindt plaats op een locatie binnen 50 km rondom Bladel. De kosten hiervoor zijn €249 en hiervoor ontvangen jullie 15 foto’s in hoge resolutie, die jullie zelf mogen selecteren uit een online galerij.