Zwangerschap

Jouw zwangerschap verdient het om vastgelegd te worden! Samen met je partner (en kinderen), of alleen; alles is mogelijk. Een zwangerschapsshoot kunnen we plannen op een sfeervolle buitenlocatie of in de studio. Wil je graag foto’s van je zwangerschap? Neem dan contact met me op als je ongeveer 5 maanden zwanger bent. We kijken dan samen naar een geschikt moment, meestal tussen de 32 en de 36 weken van je zwangerschap. Dan is je buik mooi rond en zit deze nog niet te laag.

Maak je geen zorgen over de styling; ik heb een heleboel prachtige jurken die speciaal te dragen zijn voor zwangere vrouwen en waar je gratis gebruik van mag maken wanneer je een shoot boekt. Ben je nieuwsgierig naar de jurken? Neem dan even een kijkje op mijn Instagrampagina (@lizhendriksfotografie). Ik stuur je voorafgaand aan de shoot en uitgebreide brochure met hierin wat adviezen, stylingtips en alle informatie. Ga je in de studio op de foto en wil je graag op je allermooist worden vastgelegd? Dan is het mogelijk om haar- en makeupstyling bij te boeken. Samen zorgen we er voor dat jij straalt op de foto!

Wil je graag een uniek kunstwerk van jouw zwangerschap laten maken? Kies dan voor een studioshoot met een Fine Art Piece als resultaat. Een prachtige foto volledig nabewerkt in Fine Art stijl. Inlijsten en aan de muur!

beautiful
belly

Zwangergschaps

fotografie