Over mij

MY STORY

Warme en pure foto’s als resultaat

Mijn naam is Liz Hendriks, trotse mama van een twee prachtige kinderen, woonachtig in Bladel en gek op Brabantse gezelligheid. Fotografie is niet alleen mijn werk, maar vooral mijn grootste passie. Ik ben nooit begonnen met fotograferen met het doel om hier mijn werk van te maken. Na de geboorte van onze zoon, kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera. Ik wilde foto’s maken, zodat onze kinderen later zouden denken wanneer ze hun fotoboeken bekijken “Dat heeft ons mam goed gedaan”. Wat begon als een hobby, werd al snel meer en ik ontdekte dat ik dolgelukkig word van het fotograferen van connectie, spontaniteit, liefde en de schoonheid van mensen. Inmiddels, vele jaren fotografie ervaring en een hoop cursussen en workshops verder, ben ik gespecialiseerd in trouw-, zwangerschaps- en familiefotografie. 

Bij mij heeft niemand modellenervaring nodig voor de camera. De opmerking “Ik voel me altijd zo ongemakkelijk als ik op de foto ga”, hoor ik bijna wekelijks en aan mij de uitdaging om je het tegendeel te bewijzen. Door middel van gesprekken, vragen en korte opdrachten, zorg ik voor pure en echte emoties en die leg ik met alle liefde vast. Met ruim 10 jaar ervaring als juf in het basisonderwijs, weet ik goed hoe ik kinderen enthousiast kan krijgen (en ja, zelfs die kinderen die vooraf zeiden dat ze het niet leuk vinden om op de foto te gaan). Wil je graag een fotoshoot inplannen of heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in, dan neem ik snel contact met je op en wie weet sta jij binnenkort voor mijn lens!

“Bij mij heeft niemand modellenervaring nodig voor de camera. Ik zorg ervoor dat je volledig als jezelf en spontaan op de foto staat!”

1V0A4478