[av_section min_height=’50’ min_height_pc=’25’ min_height_px=’500px’ padding=’default’ custom_margin=’0px’ custom_margin_sync=’true’ svg_div_top=” svg_div_top_color=’#333333′ svg_div_top_width=’100′ svg_div_top_height=’50’ svg_div_top_max_height=’none’ svg_div_top_opacity=” svg_div_bottom=” svg_div_bottom_color=’#333333′ svg_div_bottom_width=’100′ svg_div_bottom_height=’50’ svg_div_bottom_max_height=’none’ svg_div_bottom_opacity=” color=’main_color’ background=’bg_color’ custom_bg=” background_gradient_direction=’vertical’ background_gradient_color1=’#000000′ background_gradient_color2=’#ffffff’ background_gradient_color3=” src=’https://clixer.nl/liz/wp-content/uploads/2021/11/homepage1-scaled.jpg’ attachment=’49’ attachment_size=’full’ attach=’scroll’ position=’center center’ repeat=’stretch’ video=” video_ratio=’16:9′ overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=” shadow=’no-border-styling’ bottom_border=’no-border-styling’ bottom_border_diagonal_color=’#333333′ bottom_border_diagonal_direction=” bottom_border_style=” custom_arrow_bg=” id=” custom_class=” template_class=” aria_label=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-kwml6vna’ sc_version=’1.0′]
[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=’header-shadow’ template_class=” av_uid=’av-kwml6st7′ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]

Algemene Voorwaarden

[/av_textblock]
[/av_section]

[av_section min_height=” min_height_pc=’25’ min_height_px=’500px’ padding=’default’ margin=” custom_margin=’0px’ svg_div_top=” svg_div_top_color=’#333333′ svg_div_top_width=’100′ svg_div_top_height=’50’ svg_div_top_max_height=’none’ svg_div_top_flip=” svg_div_top_invert=” svg_div_top_front=” svg_div_top_opacity=” svg_div_top_preview=” svg_div_bottom=” svg_div_bottom_color=’#333333′ svg_div_bottom_width=’100′ svg_div_bottom_height=’50’ svg_div_bottom_max_height=’none’ svg_div_bottom_flip=” svg_div_bottom_invert=” svg_div_bottom_front=” svg_div_bottom_opacity=” svg_div_bottom_preview=” color=’main_color’ background=’bg_color’ custom_bg=” background_gradient_direction=’vertical’ background_gradient_color1=’#000000′ background_gradient_color2=’#ffffff’ background_gradient_color3=” src=” attach=’scroll’ position=’top left’ repeat=’no-repeat’ video=” video_ratio=’16:9′ video_mobile_disabled=” overlay_enable=” overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=” shadow=’no-border-styling’ bottom_border=’no-border-styling’ bottom_border_diagonal_color=’#333333′ bottom_border_diagonal_direction=” bottom_border_style=” scroll_down=” custom_arrow_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” id=” custom_class=” template_class=” aria_label=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-1jmre’ sc_version=’1.0′]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ custom_margin=” margin=’0px’ mobile_breaking=” mobile_column_order=” min_col_height=” padding=” svg_div_top=” svg_div_top_color=’#333333′ svg_div_top_width=’100′ svg_div_top_height=’50’ svg_div_top_max_height=’none’ svg_div_top_flip=” svg_div_top_invert=” svg_div_top_front=” svg_div_top_opacity=” svg_div_top_preview=” svg_div_bottom=” svg_div_bottom_color=’#333333′ svg_div_bottom_width=’100′ svg_div_bottom_height=’50’ svg_div_bottom_max_height=’none’ svg_div_bottom_flip=” svg_div_bottom_invert=” svg_div_bottom_front=” svg_div_bottom_opacity=” svg_div_bottom_preview=” border=” border_style=’solid’ border_color=” radius=” column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_direction=’vertical’ background_gradient_color1=’#000000′ background_gradient_color2=’#ffffff’ background_gradient_color3=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ highlight=” highlight_size=” animation=” link=” linktarget=” link_hover=” title_attr=” alt_attr=” mobile_display=” mobile_col_pos=’0′ id=” custom_class=” template_class=” aria_label=” av_uid=’av-48re’ sc_version=’1.0′]

[av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” template_class=” av_uid=’av-kwml6ja8′ sc_version=’1.0′ admin_preview_bg=”]

Algemene Voorwaarden

1. Algemeen

Liz Hendriks Fotografie houdt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen of aan te vullen. Wijzigingen worden tijdig en schriftelijk door Liz Hendriks Fotografie aan de klant medegedeeld.

Indien de klant een voorgestelde wijziging niet wil accepteren, kan hij tot de datum waarop de nieuwe algemene voorwaarden van kracht worden, de overeenkomst beëindigen voor deze datum. Liz Hendriks Fotografie heeft het recht informatie wat betreft tarieven en afspraken ten alle tijden aan te passen.

2. Auteursrecht

Het auteursrecht op de foto’s berust ten alle tijden bij Liz Hendriks Fotografie. De fotograaf blijft altijd de eigenaar van de foto’s. De klant dient schriftelijk toestemming te vragen voor het inzenden van een foto ten behoeve van wedstrijden en publicaties door derden. Elk gebruik van een werk van de fotografe dat niet is overeengekomen, wordt beschouwd als een inbreuk op het auteursrecht van de fotografe. Bij inbreuk op de auteursrechten van de fotografe, rekent de fotograaf de geldende SOFAM-tarieven. Schadevergoeding geeft geen recht op verder gebruik van het werk van de fotografe.

3. Aansprakelijkheid

Liz Hendriks Fotografie is niet aansprakelijk voor enige schade ontstaan bij de opdrachtgever, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld aan de zijde van de fotografe of diens vertegenwoordigers.

Liz Hendriks Fotografie is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen op niet-gekalibreerde beeldschermen of afdrukken die niet door de fotograaf geleverd zijn. De aansprakelijkheid overstijgt nimmer de hoogte van het factuurbedrag.

4. Gebruik Client closet

Wanneer de klant gebruik maakt van de client closet, gaat hij/zij ermee akkoord dat wanneer er blijvende schade ontstaat aan de kleding (scheuren, gaten) de kosten van het kledingstuk op hem/haar verhaald kunnen worden. Wanneer er vlekken op het kledingstuk komen, is dit de verantwoordelijkheid van Liz Hendriks Fotografie.

5. Betaling

De fotoshoot wordt binnen 21 dagen na de factuurdatum betaald door de klant. De klant ontvangt de foto’s nadat er betaald is. Indien Liz Hendriks Fotografie het verschuldigde bedrag niet binnen de genoemde termijn heeft ontvangen, is de klant 10% van het factuurbedrag extra verschuldigd. Indien de klant zijn schuld niet inlost volgen er gerechtelijke stappen.

Indien er sprake is van meerwerk en/of hogere kosten tijdens of na een fotoshoot, welke noodzakelijk waren, komen deze kosten of vergoeding voor meerwerk voor rekening van de klant. Dit wordt altijd tijdens of direct na de shoot door de fotograaf met de klant gecommuniceerd.
Alle door Liz Hendriks Fotografie genoemde bedragen zijn inclusief btw, tenzij anders overeengekomen.

6. Aanbetaling

De aanbetaling a €25,00 wordt niet geretourneerd bij annulering. Wordt er op de dag van de annulering een nieuwe shoot geboekt, blijft de aanbetaling staan voor de volgende shoot.

7. Bewerking

Aan de hand van het gekozen pakket bewerkt Liz Hendriks Fotografie de hoeveelheid foto’s. Deze worden als ze klaar zijn in een online galerij geplaatst waar je ze kan kijken met het wachtwoord dat je via de mail ontvangt.

Er worden geen onbewerkte originele foto’s (RAW-bestanden) geleverd.

8. Cadeaubonnen

Liz Hendriks Fotografie heeft cadeaubonnen die de klant kan kopen voor elk gewenst bedrag. De cadeaubon kan niet retour genomen worden en kan niet worden ingewisseld voor geld.

De waarde van de bon wordt in euro’s weergegeven op de cadeaubon.

Een cadeaubon blijft 1,5 jaar geldig.

De waarde van de cadeaubon wordt als korting verrekend op het totaalbedrag van de factuur. Een cadeaubon kan 1 keer gebruikt worden voor de volledige waarde. U ontvangt geen geld of te goed retour indien uw factuur een lagere waarde heeft dan de waarde van de cadeaubon.

9. Klachten

Bij klachten wordt er binnen 5 werkdagen na ontvangst van de foto’s contact opgenomen met Liz Hendriks Fotografie.

Het is in geen enkel geval mogelijk om geld terug te eisen. Bij ontevredenheid wordt er bekeken in hoe we dit naar tevredenheid kunnen oplossen, door bijvoorbeeld een nieuwe shoot te doen in verkorte vorm.

10. Commerciële en zakelijke doeleinden

Het is voor de klant niet toegestaan om de ontvangen foto’s zonder toestemming van Liz Hendriks Fotografie door te spelen naar een commercieel bedrijf.

11. Locaties

Liz Hendriks Fotografie fotografeert op buitenlocaties en in de studio in Bladel. Voorafgaand aan de shoot wordt samen met de klant overeengekomen op welke locatie de shoot zal plaatsvinden. Vanaf 10 km vanaf Bladel wordt er €0,50 per kilometer geteld.

Indien een bepaalde locatie gewenst is t.b.v. de fotoreportage, is men zelf verantwoordelijk voor alle locatievergoedingen zoals toegangskosten, parkeerkosten etc. Ook is men tevens verantwoordelijk voor het regelen van de locatie en het verkrijgen van de toegang.

12. Annulering

Annuleren kan alleen schriftelijk, via WhatsApp of per email.

Annuleren voor een fotoshoot na definitieve reservering is alleen toegestaan met een geldige reden, deze reden wordt beoordeeld door Liz Hendriks Fotografie. Geldige reden voor het annuleren van een reportage vallen onder: ziekte, overlijden naaste familieleden, etc.

In geval van slecht weer (storm, onweer of zware regenval) mag een fotoshoot die buiten zou plaatsvinden worden afgezegd in overleg met de fotografe en de klant. Dit wordt uiterlijk op de ochtend van de geplande fotoshoot besloten. De fotoshoot zal worden verzet naar een nieuwe datum. Indien de weersverwachting niet aan de wens van de klant voldoet, maar er volgens Liz Hendriks fotografie wel geshoot kan worden, gaat de shoot door.

Wordt de shoot binnen 48 uur geannuleerd zonder geldige reden, wordt er €40 in rekening gebracht voor het vrijhouden van de agenda.

Bij annulering wordt de aanbetaling niet geretourneerd ivm administratie- en reserveringskosten.

In het geval dat Liz Hendriks Fotografie niet in staat is om door overmacht de fotoshoot uit te voeren, wordt er zo snel mogelijk een nieuwe afspraak gemaakt.

De fotoshoot en de foto’s zijn persoonlijk voor de klant gemaakt, en daarom is teruggave van geld in geen enkel geval mogelijk.
[/av_textblock]

[/av_one_full][/av_section]